Make your own free website on Tripod.com
 Welkom bij Clown Kiko 
 Kiko's jongleershow 
 Ballonnen 
 Kinderfeestjes 
 Workshops 
 Vuurshows 
 Nokollo & Naranja 
 Info en/of boekingen 
Info en boekingen        

 
 
Bel of mail gerust voor meer info:
 


 

024-3733911 (Esther)

 

.

.


Enthousiast geworden?? Het exacte programma kan natuurlijk in overleg met u worden samengesteld!


Prijzen zijn afhankelijk van het programma en het aantal kinderen/deelnemers.
Hieronder volgen enkele voorbeelden ter indicatie.


Wilt u een vrijblijvende prijsopgaaf voor andere gelegenheden en programma's, en/of voor een ander aantal kinderen?
Stuur dan een e-mail naar bovenstaand e-mail adres.
Vermeld hierin:
* het aantal kinderen (benadering)
* uw wensen wat betreft programma (Voorstelling Kiko/Voorstelling Nokollo & Naranja/ ballonnen / workshops/ vuurshow/ iets anders of een combinatie)
* de locatie en plaatsnaam
* de gelegenheid (bijv: prive kinderfeestje, opendag azc, opening speeltuin, personeelsfeest bedrijf x) en of het open of besloten is (prive of openbaar).
* de gewensde tijdsduur


Enkele prijsvoorbeelden ter indicatie:
 
- De prijs voor een kinderfeestje (tot 15 kinderen) in de privesfeer is 70 euro (+ reiskosten vanaf Nijmegen) Dit is een programma van een uur. Het bestaat uit een voorstelling en uit ballonnendraaien. (zie kinderfeestjes voor meer info.)
Mogelijke uitbereiding van het kinderfeestje met workshops tegen meerprijs.
- De prijs voor een voorstelling (30 minuten) van Clowntje Kiko voor ongeveer 40 kinderen tot 10 jaar is 100 euro (+ reiskosten vanaf Nijmegen). Ook geschikt voor kleuters en peuters. (zie Kiko's jongleershow)
- De prijs voor een voorstelling (45 min - 1uur) van Nokollo en Naranja voor 60 kinderen (basisschoolleeftijd)is 200 euro (+ reiskosten vanaf Nijmegen)(zie Naranja en Nokollo)
- De prijs voor 2 uur workshops is 100 euro per docent/artiest.(+ reiskosten + 30 euro materiaalkosten) De workshops kunnen vooraf gegaan worden door een kort showtje. (zie workshops)
- De prijs voor een middagvullend workshop programma voor ongeveer 50 kinderen/deelnemers door 2 docenten/artiesten is 300 (2 x 150)euro (+reiskosten + 30 euro materiaalkosten). Dit programma kan zo'n 4 uur duren en kan bestaan uit een kort showtje, rouleren langs de verschillende onderdelen, en evt. een act (leren) maken en als afsluiting een voorstelling van de net geleerde kunsten door de deelnemers zelf. NB er is wat hulp van u eigen begeleiding nodig om deze middag (of ochtend of avond) soepel te laten verlopen). Anders is het nodig om meerdere docenten in te zetten. (zie onder workshops voor meer info)


.....